Pozdě, ale přece! 🙂 Konečně jsem se dostala k tomu, abych sepsala, jaká kosmetika u mě vede v červnu. A on už je červenec!! 🙂 Jenže ony mi ty květnové zásoby vydržely i téměř celý červen! Až koncem měsíce jsem otevřela některé z těchto voňavých nováčků, které vám teď představím. Naprosto nadšená jsem hlavně z nové várky od Weledy. Doma od nich mám sice mnohem více produktů, ale dostávám se k nim hezky postupně. A snad už konečně připravím tu soutěž, kterou jsem v jednom ze svých videí slibovala!

Weledy jsem tedy hned začátkem června otevřela Březový olej na celulitidu, který mi v prodejně doporučila jedna spokojená zákaznice. A na to já slyším. 🙂 Piju od nich pravidelně už několik týdnů i BIO Březovou šťávu a snad si to nenamlouvám, ale připadá mi, že výsledky už vidím. Tyto dva březové produkty jsou teď moje absolutní závislost. Tou se asi stane i Mandlový pleťový olej, který jsem ale otevřela poměrně nedávno. Pro mou citlivou pleť je to blahodárný balzám. Promazávám se s ním, když cítím podráždění anebo pocit suché pokožky a také si s ním odličuju oči. Používám ho hlavně večer, na noc. Přes den u mě vítězí lehký Kosatcový hydratační denní krém. Je to po hodně dlouhé době první hydratační krém, který moje pleť dobře přijala. Snad to nezakřiknu, mám ho teprve pár dní. Je moc příjemný a dobře se vstřebává. Skvělý podkladový krém!

 

Dostala jsem také hydratační řadu od Yves Rocher, ale ta bohužel mojí pleti z nějakého důvodu moc nesedí. Obecně mám problém s hydratační kosmetikou, často se mi z ní udělají pupínky. Vyhovuje mi z této řady jen čistící gel na obličej Hydra Végétal, s tím jsem moc spokojená. Jemně čistí a osvěžuje pleť. Protože micelární voda ze stejné řady už mi nesedla a potřebovala jsem novou, koupila jsem si od Yves Rocher tu z řady pro citlivou pleť Sensitive Végetal. Zdá se, že tu moje pleť snáší víc než dobře. Sice ji používám teprve jen týden, ale zatím jsem spokojená. Je bez vůně a nedráždí, naopak zklidňuje. Dále jsem si v Yves Rocher úplně poprvé koupila šampon a kondicionér pro větší objem vlasů. Měli je v cenově zvýhodněné sadě, tak jsem neodolala, přestože jsem jinak věrná Alterně. 🙂 Používám je také teprve týden, a přestože to s tím objemem není žádná sláva, jsou fajn. Víte, já už ani nevěřím, že nějaký šampon vytvoří viditelný objem mým vlasům. 🙂 Ale vlasy po těchto produktech vypadají zdravě, vzdušně a nesvědí po nich hlava.

 

Kdo sleduje můj YouTube, ten už možná viděl, že jsem si udělala také radost koupí citrusové panenské mořské koupelové soli od Natural Mallorca. Věřím, že tyto kvalitní soli pokožce mého těla prospívají a navíc je to úžasný osvěžující relax! Před tím jsem měla s vůní květin a ještě mi zbývá vyzkoušet mandlovou.

 

Poslední věc, kterou jsem si tento měsíc z kosmetiky pořídila a stojí za zmínku, je takový můj evergreen – avokádová jílová maska od značky Freeman. Tu používám už od střední školy, což je už téměř 20 let… 🙂 Prošla sice změnou obalu, ale je stále skvělá. Hodně muziky za málo peněz. 🙂 Seženete ji třeba v drogeriích Rossmann nebo v Kauflandu. Mají tam různé druhy, ale vracím se jen k této. Je prostě nejlepší. Viditelně čistí a stahuje póry a pleť je po ní vypnutá a hydratovaná.

 

A abych nezapomněla – používám ještě samozřejmě opalovací kosmetiku, ale té jsem se rozhodla věnovat samostatný článek, takže o té zase příště! 😉

Zdravím vás ze slunečné jižní Moravy!

♥♥♥

2 komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *