Je to už pár týdnů, co jsme se vrátili z Londýna, ale protože bylo pořád takové upršené či chladné počasí, doteď jsem nepublikovala outfit, který jsme tam s kamarádkou Evou nafotily v den mého odjezdu zpátky domů. A najednou na ty fotky koukám a vidím, jak moc se mé břicho za tu krátkou dobu změnilo.

Když jsme letěli do britské metropole, měla jsem pocit, že už mám velké břicho a utvrdil mě v tom i fakt, že jsem se musela z letiště vracet pro těhotenský průkaz, abych mohla prokázat, že jsem teprve ve 27. týdnu a mohu tedy letět bez potvrzení lékaře. Ve srovnání s rozměry, které mám teď, bylo však tohle bříško opravdu malé. 🙂

Za poslední týden mě na moje rychle rostoucí pandírko upozornili hned čtyři lidé. Byli (pro mě) překvapivě zaskočení a vtipně netaktní. 🙂 Myslím, že to není nic neobvyklého, že ve třetím trimestru břicho roste rychleji. A také je úplně normální, že při třetím těhotenství je větší než u těch předchozích. Kupodivu se mě ty komentáře nijak nedotýkají, moje břicho mi připadá fascinující, a dokonce i krásné. Je to až neskutečné, co ženské tělo dokáže.

Uznávám ale, že už to s těmito rozměry začíná být trochu náročné. Hodně mě ten malý vesmír, který teď naplňuje už snad celou moji břišní dutinu zpomaluje a vyčerpává. Příroda to zařídila chytře. Člověk vyloženě musí šetřit energií a soustředit se na svůj odpočinek a pohodu.

No a obléct takové břicho tak, aby to bylo slušivé, začíná být také pěkná výzva. 🙂 Těch pár týdnů zpět to bylo ještě jednoduché. Třeba z trička, které mám na sobě na fotkách, už mi pupík leze zespod. 🙂 Sukně už taky nesedí tak dobře. Ale určitě si ji ještě brzy užiju – až budu mít své tělo zase jenom pro sebe. Trendy leopardí vzor se neustále vrací a midi délka sukní je má oblíbená. Je to skvělá rovnováha ženskosti a pohodlí. Nemyslíte?

Sukně: Lindex

Triko: H&M Conscious

Kabelka: Versace Jeans

Boty: Converse

Řetízky na krku: The Lucky Team

Brýle: Ray Ban

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *